5 druhů hovězího masa – zadní, plec, krk, kližka, žebro a kosti na polévku, hmotnost boxu 5 nebo 10 kg
Jelení klobása
Trvanlivý tepelně opracovaný masný výrobek, trvanlivost 14 dní, podmínky skladování 0 – 5 °C, složení - jelení maso (55 %), vepřové maso (44 %), sůl, směs koření
Salám Divočák
Trvanlivý tepelně opracovaný masný výrobek, trvanlivost 21 dní, podmínky skladování 0 – 5 °C, složení - maso z divočáka (62 %), vepřové maso (35 %), sůl, směs koření, mletý zázvor.
Zvěřinová klobása
Trvanlivý tepelně opracovaný masný výrobek, trvanlivost 14 dní, podmínky skladování 0 – 5 °C, složení - maso z divočáka (55 %), vepřové maso (42 %), sůl, směs koření
Špekáčky
Tepelně opracovaný masný výrobek, trvanlivost 5 dní, podmínky skladování 0 – 5 °C, složení - hovězí maso (28 %), vepřové maso (28 %), vepřové sádlo (26 %) led (15 %), sůl, směs koření
Salám Jelenář
Trvanlivý tepelně opracovaný masný výrobek, trvanlivost 21 dní, podmínky skladování 0 – 5 °C, složení - jelení maso (72 %), vepřové sádlo (25 %), sůl, směs koření
Informujte se u nás o možnostech dárkového balení
Cookies
Na webu používáme cookies. Pokud si myslíte, že je to v pořádku, klikněte na „Přijmout všechny“. Kliknutím na „Nastavení“ si také můžete vybrat, jaké soubory cookie chcete.